Foto: Nova S

Dragan Ruselić iz Beograda, koji je na početku takmičenja "Najveći gubitnik" izjavio da je poznatiji kao Pera, a da su ga za šou prijavile kolege iz firme, napustio je takmičenje jednoglasnom odlukom svog crvenog tima.

Izbacivanje takmičara je bilo emotivno, ali njegovi saigrači – ili protivnici, nisu imali dileme.

PROČITAJTE JOŠ

Dragan je tokom prve nedelje šou programa bio među onima koji su izgubili najmanje kilograma. Iako objektivno posmatrajući emisiju i druge takmičare to nije puno, Dragan je ipak uspeo da smrša pet kilograma, na čemu mu treba čestitati.

Izlazak iz kuće i napuštanje šoua podneo je dostojanstveno, ali je ipak priznao da je želeo da ostane deo takmičenja.

„Kada je Hristina izgovorila moje ime, to je bio momenat apsolutnog pada emocija. Bez obzira koliko je bilo evidentno da sam ja kandidat za izlazak, želeo sam da ostanem ovde“, rekao je on, nakon što ga je voditeljka upitala šta bi voleo da kaže za kraj.

Tokom predstavljanja svih takmičara, Dragan je izjavio da smatra da će mu učešće u „Najvećem gubitniku“ prijati.

„Imam dovoljno samopouzdanja, ali nisam imao vremena da se mršavljenju posvetim. Mislim da će mi šou prijati jer se kroz druženje mogu sagledati promene koje su neophodne da se urade“, rekao je tada i istakao da su mu najveći porok slatkiši.

Dragan se takođe povredio tokom prve nedelje učešća u takmičenju.

Nova nedelja u kući „Najvećeg gubitnika“ nastavlja se već od ponedeljka. Gledaoci televizije Nova moći će da prate novu epizodu šou programa u ponedeljak od 20.30 časova.

Emisija se redovno emituje od ponedeljka do četvrtka, u već pomenutom terminu.

Najzanimljivije detalje emisije pratite na zvaničnim profilima „Najvećeg gubitnika“ na InstagramuFacebooku i YouTube-u.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare