Ana Đurić Konstrakta i Zejna Murkić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs/Ivan Dinić/Nova S

Finalistkinja takmičenja "Pesma za Evroviziju" sabrala je utiske i prepričala iskustvo sa festivala "Pesma za Evroviziju".

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Zejna Murkić učestvovala je na ovogodišnjem festivalu „Pesma za Evroviziju“, a zahvaljujući emotivnom nastupu uz pesmu „Nema te“, prošla je u finale.

Zejna u razgovoru za Nova.rs tvrdi da je Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, zasluženo pobedila jer pesmom „In Corpore Sano“ daje značajnu poruku svetu. Ona se takođe osvrnula na celo takmičenje.

„Sada nakon svega, kada su se sabrali utisci i kada je prošlo neko vreme, mogu reći da je mi je učešće na festivalu „Pesma za Evroviziju ’22“ prelepo iskustvo, druženje i događaj koji je sigurno bio jako zapažen i ispraćen. Samim tim smo svi pobednici jer smo pregurali sve probe i uživo pevanje, scenu, koreografije… Moji favoriti su bili „Gift“, Zorja i Konstrakta“, rekla je Zejna i dodala:

Pesma za Evroviziju 22
Zejna Murkić, takmicenje festival „Pesma za Evroviziju 22“ na RTS-u Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

„Svi smo bili saglasni da je Konstrakta sjajna i jedina, potpuno drugačija. Ona je došla sa porukom i temom koja je realna, naravno na malo komičan način, ali genijalan. Divna je i svidela sam joj se. Razgovarale smo pre finala i mogu reći da je Srbija dobro odlučila“, rekla je Murkićeva.

Zejna dodaje da se odmah združila sa Zorjom Pajić, te da će se možda prijaviti i sledeće godine za festival.

„Zorja je divna devojka, pretalentovana i neko sa kim sam se odmah skontala, žargonski rečeno. Mnogo smeha, mnogo muzike i nervoze čine jedan zaista nezaboravan period mog života. Idemo dalje, a možda se vidimo i sledeće godine. Jako sam tvrdoglava i ono što zacrtam kad-tad ostvarim trudom i radom“, završava pevačica.

BONUS VIDEO: Konstrakta i Zoe Kida u „24 minuta sa Zoranom Kesićem“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar