Foto: Indir Merdanović za Stars & More

Neprikosnovena muzička zvezda naših prostora, Zdravko Čolić održaće dva uzastopna koncerta u zagrebačkoj Areni 26 i 27. decembra. Dok je prvi koncert rekordno rasprodat, za drugi koncert dostupan je još mali broj ulaznica. Čolić nastupa u pratnji simfonijskog koncerta, sa posebno odabranim repertoarom.

Dok publika i fanovi uvek voljenog Čole, odbrojavaju dane do najiščekivanijih božićno-novogodišnjih koncerata Zdravka Čolića i simfonijskog orkestra, upravo oni, glavni akteri predstojećeg muzičkog spektakla, okupili su se u punom sastavu na jednoj od završnih proba, što je Zdravko podelio i na svom Instagram profilu i otkrio kako zvuči ovaj impresivni sastav.

Tokom bogate i zavidne karijere koja traje već pet decenija, Zdravko Čolić nastupio je u svim najvećim koncertnim i sportskim dvoranama, kao i na stadionima širom regiona, ali je tek nedavno odlučio da se okuša u koncertnom programu koji se oslanja na simfonijski orkestar instrumentalnih solista novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad, u posebno odabranom Čolićevom repertoaru, čije aranžmane ovaj put potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik.

Koliko se regionalna publika uželela da čuje Zdravka Čolića na velikim koncertima, pokazuje i činjenica da je koncert zakazan za 26. decembar rasprodat za manje od mesec dana. Zbog toga je, na želju i oduševljenje publike, dogovoren još jedan – 27. decembar za koji je ostalo još jako malo ulaznica, dostupnih putem Eventim prodajne mreže.

BONUS VIDEO: Mladić koji je na protestima pevao Čoline pesme oduševio žiri Zvezda Granda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare