Zbog silikona bile na ivici života i smrti

Showbiz 31. maj. 202009:00
Podeli:
Foto:Arhiva/Zoran Lončarević

Već godinama unazad mnoge poznate ličnosti se odlučuju da odu kod plastičara kako bi uradile neke intervencije na svom telu. Najčešće je to povećanje grudi, zadnjice i usana, a isticanje oblina je odavno "trend".

Iako su neke izbegavale da govore na tu temu i dugo im je trebalo da priznaju da su se podvrgle estetskim operacijama, one su javno progovorile o tome kada im je zbog silikona narušeno zdravlje. Mnoge su čak jedva izvuke živu glavu zbog toga i završile u bolnici.

Starleta Tamara Đurić, pre četiri godine doživela je kliničku smrt zbog silikona u zadnjici. Naime, ona je dobila sepsu posle operacije, kada je silikon odreagovao u njenom telu. Tmara je tada javno govorila da se kaje zbog tolike količine silikona i apelovala na devojke da ne čine to.

„Ja sam dobila sepsu pole operacije jer su pomešali dva materijala koja nisu smela da budu zajedno na tom mestu. Silikon je napravio rekaciju i desilo se to. Nakon toga što se meni dogodilo, tek tada je počela pomama za silikonskom zadnjicom. Devojke su želele silikonske zadnjice po cenu života. Apsolutno niko nije ništa naučio na mom primeru“, rekla je ona.

Pevačica Teodora Džehverović je prošle godine povećala grudi, a ubrzo nakon toga završila je u bolnici. Njoj je tada pukao implant u jednoj dojci, koji je morao da se zameni i zbog toga je neko vreme bila prikovana za krevet.

Pevačica Jelena Kostov takođe je prošla kroz pakao zbog silikona koje je uradila poput svojih koleginica. Jelena je imala peh da joj je pukao silikon i tada joj je zdravlje bilo narušeno, nakon čega je usledila hitna operacija. Posle toga, ona je istakla da više nikada ne bi otišla kod hirurga kako bi povećala svoje obline.

View this post on Instagram

?

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on

Modna kreatorka Sonja Vuksanović prošle godine takođe se podvrgla plastičnoj operaciji kada je na jednog klinici u Istabnulu povećala zadnjicu. Ipak, usledile su komplikacije i njoj je silikon pukao nakon čega je završila u bolnici. Naime, Sonji se tada naglo slošilo i hitno je prebačena u bolnicu, gde je utvrđeno da je strano telo puklo i dovelo do infekcije.

View this post on Instagram

#sonjafashion✨

A post shared by SONJA • VUKSANOVIC (@sf__fashion__style) on

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.