Foto: Instagram/srdjan.predojevic, Vesna Lalić/Nova.rs

Voditelj Srđan Predojević pre nekoliko dana proslavio je jubilarni 50. rođendan u krugu porodice i najbližih prijatelja, među kojima nije bila njegova sada izgleda bivša kuma, Jovana Joksimović.

Pročitajte još:

Na pitanje ko mu je pored članova porodice prvi uputio čestitku i da li se bivša saradnica i prijateljica Jovana Joksimović setila da ga pozove, Srđan je iskreno rekao:

„Nije. Oko ponoći, standardno kao i svake godine, počele su da mi stižu poruke dragih ljudi. Zahvalio sam im i ponosno poručio da sam sada većinski vlasnik svog života. To je možda šala, ali primetio sam da je s godinama sve više onako kako ti hoćeš, a ne kako drugi žele“, rekao je.

Voditelj je otkrio da je sa porodicom posetio jedan restoran, a da ga je kod kuće sačekala omiljena torta i poklon, što ga je posebno oduševilo.

„Slavili smo jedan sat, taman toliko koliko je bilo potrebno da se pojede roštilj u restoranu u blizini našeg stana (smeh). Došli smo zatim kući na po jedno parče moje omiljene torte s plazmom koju su mi Mirjana i Sofija pripremile, a popodne smo legli da se odmorimo, što je u mojim godinama neophodno“, kaže Srđan.

„Šalu na stranu, ali klasične proslave za prijatelje nije bilo, na prvom mestu zbog kovid mera, kojih se porodično svi pridržavamo, a tu je i odgovornost prema drugima. Zašto nekoga obavezivati da u doba korone bude okružen ljudima i stvarati mu osećaj nelagodnosti. Izričito sam supruzi i deci zabranio da mi ne prave žurke iznenađenja, tako da je taj dan protekao kao i svaki drugi“, istakao je Predojević za Story.

Podsetimo, Jovana i Srđan bili su nerazdvojni voditeljski tandem dugi niz godina. Prvo su vodili jutarnji program na RTS – u, potom na Pink televiziji, a zatim su prešli na Prvu, gde su u novembru prošle godine dobili otkaz zbog, kako se tada pisalo, grubog kršenja radne discipline.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare