Foto:promo

Nakon što je IDJ produkcija zbog ogromnog interesovanja za takmičenje i velikog broja prijavljenih produžila prijave za IDJShow, finalno zatvaranje prijava zvanično je gotovo. Na IDJ adresu stiglo je više od 1.500 prijavljenih, a za sve njih ovo znači i da je završena selekcija, te da su pojedini već odabrani da se predstave na audiciji koja sledi uskoro.

Iako će na auditiciju biti pozvan veći broj kandidata, na kraju će samo 12 odabranih dobiti priliku da budu deo novog projekta na ovim prostorima – IDJShow-a i da iz dana u dan rade sa IDJCoach-evima.

PROČITAJTE JOŠ

IDJShow nedavno je obeliodanio sva tri člana žirija, odnosno IDJCoach-eve koji će tokom čitavog takmičenja raditi sa kandidatima. U pitanju su pevač i glumac Relja Popović, jedan od najuspešnijih muzičkih producenata Darko Dimitrov i trenutno najaktuelnija pevačica na Balkanu Teodora Džehverović.

Tim povodom oni su juče gostovali u emisiji “Među nama” na Novoj S, a ono oko čega su se svo troje složili jeste da je ispred njih veliki izazov, kao i da im je čast što su dobili priliku da rade sa kandidatima.

Celo gostovanje pogledajte u videu ispod.

IDJ produkcija nedavno je najavila da pokreće IDJShow, prvi regionalni talent show fokusiran na digitalne medije, koji ulaže milion evra u razvoj karijera 12 novih muzičkih zvezda. Ideja je da ovaj regionalno poznat brend upravo ovim revolucionarnim takmičenjem iznedri nove muzičke zvezde.

Učesnici će kroz ovaj Show razvijati i svoje digitalne platforme, a samim tim dobiti i priliku da od mikro- influensera steknu titulu velike zvezde na javnoj muzičkoj i influenserskoj sceni. IDJShow počinje uskoro i biće emitovan na IDJTV HD u više zemalja regiona.

BONUS VIDEO: IDJ Coach- gosti Teodora Džehverović, Relja Popović i Darko Dimitrov.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi