Zašto nikad nećemo zaboraviti Stenforda Bleča: Scene koje su ušle u istoriju

Showbiz 22. sep. 202123:30
Podeli:
Foto: A Dunn / Pacific coast news / Profimedia

Poznati glumac Vili Garson, svima vrlo dobro poznat kao Stenford Blač iz kultne serije 'Seks i grad', preminuo je u 57. godini. Američki mediji navode da se dugo godina borio sa karcinomom.

Najbolji drug Keri Bredšo, koju je u seriji tumačila Sara Džesika Parker, a i njen stilista, dugo se borio sa rakom, iako nije potvrđeno da je to uzrok njegove smrti.

Vest je potvrdio HBO, striming servis koji producira čuvenu seriju na čijim je novim epizodama Garson radio. Jedan od poslednjih njegovih odlazaka na set bio je tokom jula.

„Vili Garson bio je u životu, kao i na ekranu, odan prijatelj i svetla tačka svakome ko je bio deo njegovog života. Kreirao je jednog od omiljenih likova serije i bio je deo naše porodice gotovo 25 godina. Neverovatno smo tužni zbog njegove smrti i izražavamo saučešće njegovoj porodici i bliskim prijateljima“, rekao je potparol HBO za „New York Post“.

Glumice iz serije, ali i mnogobrojni fanovi se od njega opraštaju na društvenim mrežama. Svi ćemo ga pamititi po njegovim dovitljivim i urnebesnim pošalicama u seriji, te neke njegove replike zauvek ostati u sećanju svih fanova.

Pojedine replike se već dele društvenim mrežama. To su uglavnom scene u kojima je bio sa Keri Bredšo.

‘To je naš hobi. Neki ljudi prave kolaže. Mi osuđujemo.’

‘O moj bože, ovo je modna smrt.’

‘Nedostaju mi stara dobra vremena kada su svi bili samci.’

‘Odbio me je neko ko me uopšte ne interesuje.’

BONUS VIDEO: Nova.rs na snimanju serije „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar