Foto:Screenshot/Youtube/Who Wants To Be A Millionaire

Legendarni kviz "Želite li da postanete milioner?" koji važi za najpopularniji u više od 120 zemalja sveta, ovoga septembra se vraća i na male ekrane u Srbiji i emitovaće se na televiziji Nova S.

„Želite li da postanete milioner?“ , ili na engleskom „Who Wants to Be a Millionaire?“ televizijski je kviz poreklom iz Velike Britanije, koji se emituje u još 106 zemalja širom sveta. Kviz je počeo sa emitovanjem na britanskoj televizijskoj stanici ITV još davne 1998. godine i vrlo brzo je stekao ogromnu popularnost u tamošnjoj javnosti.

PROČITAJTE JOŠ

Da je i dalje enormno popularan dokazuje i to što je preko puta kandidata u „vrućoj stolici“ poslednjih godina bio Džeremi Klarskson, jedno od tamošnjih najpoznatijih TV lica.

Klarkson, koji je ogromnu popularnost stekao i u Srbiji kao voditelj emisije „Top Gear“, koja se na duhovit način bavi zanimljivostima iz sveta automobila, svojim opaskama je nekoliko puta postajao glavna zvezda „Milionera“.

U jednoj od epizoda takmičar je uspeo da ga „izbaci iz cipela“ već na prvom pitanju.

Naime, kandidat Konor Kim dobio je prilično jednostavno pitanje za bilo koga ko iole prati svet muzike, a ono je glasilo: Koji Kit se proslavio kao član grupe Rolingstons?

Foto:Screenshot/Youtube/Who Wants To Be A Millionaire

U ponuđenim odgovorima mogao je da odabere Kita Ričardsa, Kita Lemona, Kita Čegvina i Kita Urbana.

Takmičar se zbunio i uz smeh iz publike ubrzo zatražio Džeremijevu pomoć, koji mu je rešio nedoumicu.

„Bože, izgledaću kao idiot na televiziji“, posramljeno je rekao Konor, a Klarkson mu je ubrzo dobacio u svom stilu:

„Ne, već izgledaš tako.“

Podsetimo, u sklopu svoje jesenje šeme, televizija Nova S vraća ovaj kviz na male ekrane od septembra meseca. Učesnici će se takmičiti za vrednu nagradu od 5 miliona dinara, a ako želite da budete jedan od njih, prijave su otvorene za sve zainteresovane na ovom linku.

Gledaoci će emisiju moći da prate čak četiri puta nedeljno, od ponedeljka do četvrtka u prajm tajmu a ima domaćina ovog šou programa biće pravo iznenađenje za mnoge. Pravila kviza ostaju nepromenjena.

Pored najpopularnijeg kviza na svetu, gledaoci će na Nova S kanalu od jeseni imati priliku da gledaju i još nekoliko velikih svetskih TV formata: emisiju “Savršena večera” koja je bazirana na britanskoj licenci „Come Dine With Me” a po prvi put u Srbiji i show “Najveći gubitnik”. Takođe, očekuje nas i druga sezona jednog od najuspešnijih zabavno – takmičarskih šou programa Survivor.

BONUS VIDEO: Intervju – Ivan Zeljković

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.