Edita Aradinović i Novak Đoković Foto:M.M./ATAImages/Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

Bila je pod euforijom.

Edita Aradinović nedavno je održala nastup u Beogradu koji je bio poseban. Naime, pevala je našim košarkašima na proslavi dočeka u Beogradu, a ovoj proslavi je svojim zaslugama prisustvovao i Novak Đoković.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica nije krila sreću zbog ovih trenutaka.

„Meni je bila najveća moguća čast. Htela sam samo da dotaknem taj deo njihove pobede, njihovog slavlja, evo, sad sam se naježila, bukvalno“, započela je Edita, kojoj je bilo žao što nije srela Novaka Đokovića.

„Jedino što mi je žao je to što sam se mimoišla sa Novakom, što ga nisam videla, što nisam mogla da se slikam sa njim. Kad bih ga videla ne znam kako bih odreagovala, verovatno bih se izgubila. Zagrlila bih ga… Ja sam smišljala svoj govor, kad izađem na scenu šta ću da kažem, da ću na kraju da kažem pred svima: ‘Novače, volim te!’. On je bio tu, ali se kratko zadržao, jer je sutradan morao da putuje“, objasnila je pevačica, a jednu pesmu je „posvetila“ i košarkašu Aleksi Avramoviću.

Edita Aradinović Foto:E-stock/Časlav Vukojičić

„Bilo je fenomenalno, situacija sa Avramovićem bila je simpatična, neverovatna. Stvarno smo mnogo talentovan narod, samo da se potrudimo da budemo jedni prema drugima dobri. Oni su toliko prirodni, veseli, predivni, i Jokić, i Marjanović, ponos i čast! Imala sam njihovu pažnju, znači ti da si pohvaljen od strane naših najuspešnijih sportista“, rekla je Edita za Blic.

BONUS VIDEO