Za primer estradi: Bosanac u skladnom braku 44 godine

Showbiz 01. apr. 202118:49 > 21:44
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Dragan Stojković, poznatiji kao Bosanac, mnogima na estradi služi za primer kako održati skladan brak. Naime, čuveni harmonikaš i jedan od članova žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" sa suprugom Dunjom je 44 godine pod istim krovom i nijednog trenutka nije pomislio kakav bi mu bio život bez nje.

Oni su u braku dobili dvoje dece, sina Aleksandra i ćerku Aleksandru, koji su im centar sveta. Iako je Bosanac dosta radio i putovao po belom svetu, žena ga je uvek čekala kod kuće i bila mu najveća podrška.

S obzirom na to da se Dunja ne pojavljuje u javnosti, na Bosančevom Instagram profilu postoje zajedničke fotografije. Postoji mogćnost da je slike objavljivala njegova ćerka Džidža koja inače vodi njegov profil pošto Bosanac nije ljubitelj društvenih mreža, ali ima običaj ponekad da baci oko i pogleda zanimljivosti.

PROČITAJTE JOŠ

Čak je harmonikaš i u jednom intervjuu za Nova.rs ispričao koliko mu je supruga bitna u životu.

„Tuzna je situacija, ali ja samo veselo. Na moru je bilo bogato, puno ribe, riba, pečenja, piva, vina… Ja sam ulovio pre 44 godine jednu (suprugu) i još je na udici kod mene. Neće da bega, kaže ovakva se prilika ne propusta“, našalio se harmonikaš.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar