Foto: E-Stock/ Caslav Vukojicic

Reper Vuk Mob napravio je juče gala proslavu, a dve dame privukle su veliku pažnju. 

Reper Vuk Mob i novinarka Olivera Konatar razišli su se nekoliko meseci nakon rođenja ćerke Teone, a iako su se doskora prepucavali preko medija, izgladili su odnose i zajedno proslavili prvi rođendan svoje naslednice, a slavlju je prisustvovala i jedna njegova bivša devojka, i to veoma poznata.

PROČITAJTE JOŠ:

Ponosni roditelji su na svojim Instagram profilima podelili sliku auta koji je kupio Vuk za svoju mezimicu Teonu,  i komentarisali upravo to da će auto biti kod Olivere dok naslednica ne poraste, nakon čega su usledili komentari: „Za koga je ovaj auto zapravo?“, „Kupio si bivšoj verenici auto ali nećeš da priznaš“, „Malo je mala za auto“. „Bolje da si joj kupio nešto korisno“.

Foto: Instagram/iamvukmob

Na slavlju je sve bilo u nežnim roze tonovima, tri torte, od kojih je jedna na četiri sprata, a kao dekoracija, a druga u obliku mede, dok je treća svedenija.

Vuk je na svom nalogu na Instagramu objavljivao fotografije dekoracije i snimke sa slavlja, a zanimljivo je da je goste zabavljala njegova bivša devojka, pevačica Milena Ćeranić.

Foto: Instagram/iamvukmob

Podsetimo, Milena i Vuk su bili u vezi pre tri godine, a kako je on naveo tada, razlog za raskid bila je njena posesivnost.

Reper je nedavno uradio novu tetovažu na leđima koju je posvetio maloj Teoni, koju je i podelio sa priatiocima na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO: Gazda Paja za Nova.rs otkriva s kojom folk pevačicom snima duet

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.