Vuk Kostić promenio imidž: Ovakvog ga do sada nismo videli

Showbiz 10. jun. 202000:38
Podeli:
Foto:Nebojša Babić

Glumac Vuk Kostić godinama već ne menja svoj izgled, a sada se odlučio na novu transformaciju.

Naime, Vuk je odlučio da pusti bradu i kosu, a do sada nismo imali prilike da ga vidimo u ovakvom izdanju. Kositć je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj je pokazao svoj novi imidž. Međutim, nije poznato da li glumac stvarno ovako izgleda ili je ova promena za potrebe neke uloge.

Foto: Instagram/vukkosticbadza

Inače, Vuka smo nedavno gledali u seriji „Južni vetar“, kao i u „Ubicama mog oca“, gde je igrao inspektora koji se svim snagama zalaže za pravdu. On je u intervjuu za Nova.rs govorio o tim ulogama, a između ostalog, i da li je teže glumiti negativca ili pozitivnog lika.

“Nevaljalci se uvek bolje provode. Njima je sve dozvoljeno, što si gori to je bolje. Pozitivac mora da pazi šta priča itd. Negativac može šta hoće. Međutim, nisam smeo da budem prešarmantan u “Južnom vetru”, jer su i glavni likovi koji su takođe negativci šarmantni. Ne možemo svi. Đavo jeste šarmantan, inače ne bi bio đavo. Svi bi provalili da je đavo. Ali, nismo svi mogli da budemo prešarmantni. Jakovljević je s druge strane pravi policajac, kao i njegova ekipa iz “Ubica”. Tamo smo na strani pravde, nevinih i na strani slabijeg. Zato narod i voli Jakovljevića.”

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ