Foto: EPA/FRANCK ROBICHON

Holivudski reditelj i glumac Vudi Alen je u novim memoarima koje je objavio otkrio detalje o kontroverznoj ljubavnoj vezi sa usvojenom ćerkom svoje bivše devojke, Soon-Yi Previn.

Alenovi novi memoari „Apropos of Nothing“ posvećeni su upravo 49-godišnjoj Soon-Yi, s kojom je i dan danas u braku.

„Za najbolju Soon-Yi. Pustio sam da mi jede iz ruke i tada sam primetio da mi ruka nedostaje“, napisao je u posveti.

PROČITAJTE JOŠ

84-godišnji reditelj usvojenom majkom svoje sadašnje suprugem Miom Ferou, nekada bio u vezi čitavu deceniju. Vudi je vezu sa Soon-Yi započeo kada je ona imala 22 godine, a u memoarima tvrdi da je uprkos razlici od 35 godina Soon-Yi bila spremna za vrhunsko sazrevanje jer joj je neko pokazao ljubav.

Svoju vezu su krili, a Mia ju je otkrila kada je pronašla njihove erotske fotografije.

Vudi sada objašnjava da su razgolićene fotografije snimili u vrlo ranoj fazi odnosa, kada je u njima vladala požuda i kada nisu mogli da skinu ruke jedno s drugoga.

Alen opisuje kako su on i Soon-Yi prešli iz odnosa dvoje ljudi koji se nisu posebno voleli, do para koji je sada u braku više od dvadeset godina i koji je još uvek strastveno zaljubljen.

Inače, knjiga je trebalo da bude ranije objavljena, ali vest o njenom izdavanju razbesnela je njegovog biološkog otuđenog sina, nagrađivanog novinara Ronana Feroua (32), koji tvrdi da je Vudi zlostavljao svoju ćerku Dilan Ferou (34).

Dodatno ga je naljutilo to što je knjigu trebalo da objavi izdavačka kuća “Hachette Book Group”, koja je objavila i njegov film „Catch and Kill“.

Nakon glasnih pobuna odbili su da objave Alenovu knjigu, a nedelju dana kasnije objavila ju je druga izdavačka kuća “Skyhorse”.

Vudi i Soon-Yi su u braku od 1997. godine, a imaju i dvoje dece.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.