Foto:EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Reditelj Vudi Alen, optužen da je seksualno napastvovao svoju ćerku Dilan Farou, u svojim novim memoarima je napisao da misli da bi njegov sin Ronan Farou, kog je dobio sa novinarkom Miom Farou, zapravo mogao da bude sin Mie i preminulog pevača Frenka Sinatre.

Knjiga Vudija Alena „Apropos of Nothing“objavljena je u ponedeljak, a reditelj u njoj govori o detaljima iz svog privatnog života.

Između ostalog, napisao je i da sumnja da Ronan Farou zapravo nije njegov sin.

„Jednoga dana Mia mi je otkrila da je trudna. Prirodno sam zaključio da je dete moje, ali Mia mi je spomenula da bi to mogao biti i sin Frenka Sinatre. Ja i dalje mislim da je moj, iako nikada zaista neću biti siguran“, napisao je reditelj.

Foto:EPA/URS FLUEELER

 

Reditelj je takođe napisao da je oduvek sumnjao da je Mia i dalje imala odnose sa Sinatrom, iako te sumnje nikada nije mogao da otkloni ili potvrdi.

U jednom delu svojih memoara, Vudi Alen opisuje svoju vezu s Farou, te se priseća trenutaka kada su ga optužili da je napastovao svoju ćerku Dilan Farou.

On takođe govori i o decenijskoj vezi sa novinarkom, te dodaje da ju je oduvek smatrao krhom i nežnom, ali i da je znao da je, kako je rekao, jako komplikovana žena.

Foto:EPA-EFE/JUSTIN LANE