Premijera filma Nije lose biti covek
Vojin Ćetković na premijeri filma Nije loše biti čovek Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Mnogo se pričalo o njihovom odnosu.

Ljubavni život Vojina Ćetkovića intrigirao je medije. Glumac se 2001. oženio Natašom Milovanović koja je devedesetih godina radila na Trećem kanalu RTS.

PROČITAJTE JOŠ:

O njihovom braku se ne zna mnogo, a Nataša je nakon razvoda otišla u Pariz gde je pronašla novu ljubav.

„Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. Ljubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života, i ko, čak, nije dugo ovde ni živeo, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osveženje za mene“, izjavila je Nataša jednom prilikom.

Podsetimo, Vojin Ćetković oženjen je koleginicom Slobodom Mićalović. Njih dvoje su u bračnoj zajednici već 15 godina i imaju dve ćerke, bliznakinje Mila i Vera.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković Foto: Vladislav Mitić

Vojin se jednom prilikom prisetio momenta kada je upoznao Slobodu.

„Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo „Zonu Zamfirovu“, a ona je bila studenkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito što su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio – otkrio je Vojin i dodao da buduća tašta, kada ga je prvi put videla i nije bila nešto oduševljena, ali da je vremenom smekšala“, rekao je Vojin.

BONUS VIDEO: Sloboda Mićalović na Banja Luka festu

Komentari

Svi komentari (1)