Milica Mihajlović i Voja Brajović
Milica Mihajlović i Voja Brajović Foto: Goran Srdanov/Dragan Mujan/Nova.rs

Razlika u godinama im nikad nije predstavljala problem.

Glumac Voja Brajović (72) već dvadeset godina je u skladnom braku s koleginicom Milicom Mihailović (49). Razlika u godinama nikada im nije predstavljala problem, a veliku ljubav na najlepši način zaokružio je sin Relja.

PROČITAJTE JOŠ

U jednom od retkih intervjua Milica Mihajlović istakla je da je u njihovom odnosu najvažnije to što su jedno drugom najveći oslonac i podrška.

„Ljubav podrazumeva emotivnu stabilnost i veoma mi je važna jer bez nje ništa nema smisla. Najvažnija komponenta našeg odnosa je da se oslanjamo jedno na drugo, da se razumemo i nikada nam nije dosadno. Nas dvoje imamo vrlo živ odnos, a pošto je ljubav tajna, ne bih umela to da vam objasnim do kraja“, rekla je Milica i otkrila čime ju je glumac osvojio.

„Za Voju me vezuje totalna bliskost i potreba da o svemu razgovaramo, bez obzira na to što se u mnogo čemu ne slažemo. Volim ga zato što je klikeraš, što je vrlo duhovit i što je lojalan i srčan. I kod mojih roditelja postoji prilična razlika u godinama, tako da je meni to oduvek delovalo nekako prirodno“, ispričala je Milica.

S druge strane, Voja Brajović nije umeo da objasni zbog čega je baš Milica osvojila njegovo srce.

„Ne znam kako da vam obrazložim šta me je privuklo. Kad bih to raščlanio i objasnio, ne bi mi bilo tako nedokučivo. Milica je neverovatan energetski izvor. Retke su takve osobe, sa tom količinom životne snage i radosti. Ona je veliki borac i uvek nalazi način da smiri situaciju i odagna moje loše raspoloženje. Najviše me brine što je mene zavolela. Smatrao bih je idealnom da nije ovoga sa mnom“, našalio se glumac, prenosi Hello magazin.

BONUS VIDEO: Voja Brajović o Lanetu Gutoviću na dodeli Dobričinog prstena

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.