Voditeljka optužila Žiku iz Zane: Svedočio je da se mojoj sestri oduzmu deca

Showbiz 26. jan. 202218:55
Podeli:
Zoran Živanović Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Voditeljka Jadranka Jevtić je u statusu koji je objavila na društvenoj mreži Fejsbuk iznela niz optužbi na račun muzičara Zorana Živanovića, poznatijeg kao Žika Zana.

Pročitajte još:

Naime, voditeljka u svojoj objavi tvrdi da je Žika zbog novca koji je navodno dobio od bivšeg supruga njene sestre, navodno svedočio na sudu da se Jadrankinoj sestri oduzmu deca prilikom razvoda od supruga, koji je Žikin prijatelj, piše u objavi.

„Došlo je vreme da kažem javno. Pustila sam ga da zaradi po tezgama. Najveći ološ na estradi je Žika iz grupe “Zana” koji je pri razvodu moje rođene sestre svedočio u korist mog bivšeg zeta (radi para, finansiranja, spotova..) da se mojoj sestri oduzmu deca. Mi smo mu oprostili, ali bog nije. Karma je čudo s obzirom na to da dete pevačicom nikada dobio nije, a i ima žensku decu iz prethodnih brakova. Pazite u životu šta radite neko odozgo vidi sve.Univerzum i karma su čudo“, napisala je Jadranka.

Foto: Facebook/Jadranka Jevtic

Žika se nakon optužbi oglasio i rekao da se nada "da će mu Bog oprostiti".

"To je bilo toliko davno, ali odlično znam na čega se odnosi. To je potpuno nenormalna situacija. Svoje prijatelje čuvam i prema njegovoj ženi sam bio korektan, savetnik i sve što je trebalo u takvim trenucima. Uvek sam uz svoje prijatelje, ali i njihove bivše žene, valjda tako treba da bude i po prirodi muškaraca. Nadam se da će mi na kraju svega bog oprostiti", izjavio je Žika za “Blic”.

BONUS VIDEO: Zoran Žika Živanović - o koncertu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar