FOTO: Printscreen/Youtube

Pre samo mesec dana voditeljka Jovana Pešić rastužila je i gledaoce i kolege odlukom da napušta televiziju kojoj je bila verna od samog osnivanja.

Kao razlog svog otkaza navela je da želi da se posveti svojoj deci i suprugu, a nakon odlaska sa Granda voditeljka se uputila na Maldive.

PROČITAJTE JOŠ

Direktno sa egzotične destinacije Jovana se uključila u emisiju koju je i sama do nedavno vodila i otkrila da li joj nedostaje posao i da li je srećna zbog odluke koju je donela.

„Ko god bude slušao i gledao ovo reći će „Vidi je, plakala je do nedavno, pa se smejala“, sad sam ovde gde jesam, gde mi je lepo i gde uživam sa svojom porodicom. Mislim da sam donela pravu odluku da odem, bila je i više nego neophodna u mom životu zbog mog zdravstvenog stanja. Sve ide na bolje, bogu hvala, ali nedostaju mi moje kolege, režija, ljudi koji su iza kamera i sa kojima sam imala sjajnu komunikaciju. Evo, sad ću zbog njih opet da zaplačem, ali nadam se da kad se vratim sa Maldiva da ćemo otići na kafu, ručak“, rekla je voditeljka koja se u suzama oprostila od kolega, a zbog istih ponovo i zaplakala.

Njena koleginca Jelena Dimitrijević istakla je da će je sve kolege zauvek voleti zbog njene iskrenosti i neposrednosti, a zatim je upitala da li je stigla da se odmori i kako je biti samo majka.

„Sad ću da plačem, molim vas vratite me na posao, ja ne mogu ovo“, rekla je bivša voditeljka kroz suze i smeh i dodala da joj uloga majke najviše prija, ali smatra da svaka žena treba da ima svoj posao.

„U narednih par godina neću raditi sigurno, ali kad deca porastu i stasaju, kad krenu svi u školu sigurno da ću raditi. Šta će to biti, ne znam, ali ne planiram da ceo život budem domaćica, majka ću svakako biti“, istakla je Jovana u uključenju.

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih voditeljki u Srbiji