Voditeljka dobila otkaz na televiziji jer je odbila da se vakciniše

Showbiz 09. okt. 202110:04
Podeli:
Megan Grej Foto: Instagram/meggangray_wlox

Američka voditeljka Megan Grej vodila je emisiju "Good Morning Mississippi", međutim pre nekoliko dana dobila je otkaz jer je odbila da se vakciniše.

Pročitajte još:

„Želim da vas obavestim da iskreno ne znam kakva me budućnost čeka što se tiče moje karijere na WLOX-u. Samo sam osećala da treba iskoristiti ovu priliku i reći vam hvala što ste me puštali u vaše domove poslednjih nekoliko godina“, rekla je Megan u emisiji u četvrtak, piše Daily Mail.

WLOX je, inače, virtualni televizijski kanal koji je u vlasništvu Grey televizije i Megan je tamo radila 18 godina, od čega je 14 godina vodila jutarnji program.

U emisiji nije objasnila razlog svog otkaza, ali se zato oglasila na Fejsbuku.

„Otac me uvek učio: integritet je činiti pravu stvar čak i kad niko ne gleda. Uvek sam živela po tome, ali u ovom slučaju puno ljudi me gleda. Zato se osećam prisiljenom da kažem istinu i objasnim zbog čega me više nećete viđati na WLOX-u. Nisam vakcinisana i stoga više ne ispunjavam zahtev za zapošljavanje na Grej televiziji, odnosno bilo kojoj njihovoj postaji“, napisala je Megan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meggan Gray (@meggangray_wlox)


Kaže da, uprkos svojoj odluci, i dalje poštuje odluke pojedinaca da se vakcinišu te da je ona prebolela koronavirus.

„Nažalost, zbog moje odluke o vakcinisanju suočila sam se s otkazom. Odluka je bila teška i znala sam da će uticati na mene i moju porodicu. Verujte da sam pokušala sve što sam mogla da zadržim svoj posao, uključujući i ponudu da se testiram svaki vikend. Moji zahtevi su odbijeni. Bolno je reći zbogom, boli rastanak pod ovim uuslovima. Međutim, u duši znam da je to prava odluka za mene i moju porodicu. Možda sam izgubila posao, ali sam sačuvala integritet“, rekla je voditeljka.

BONUS VIDEO: PODCAST snaga uma Danilo Mašojević

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar