Foto:EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Džoni Dep i njegova bivša supruga Amber Herd završili su na sudu zbog njenih optužbi da je glumac nasilnik, nakon čega je usledila i njegova kontratužba da su te optužbe laž.

Kada je bivša supruga Džonija Depa u jednom novinskom članku do detalja opisala kakvo je nasilje preživela, a slike modre Amber Herd obišle svet, tada je zaradila tužbu od glumca tešku 50 miliona dolara, prenose strani mediji.

Holivudski glumac putem advokata poslao je jasnu poruku: „Amber laže!“
Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Vinona Rajder, koja je bila u četvorogodišnjoj vezi s glumcem, odlučile su da stanu u odbanu kolege i daju svoje izjave sudu, pa kako pišu svetski mediji, ona je u svom iskazu napisala „da je Džoni Dep jedna od najdivnijih osoba koje je ikada upoznala“.

„Nikada nije pokazao ni trunku nasilništva, nikada nije burno odreagovao, ali zato jeste brinuo o svima oko sebe“, navodi se da stoji u izjavi Vinone Rajder, dok je Penelope Kruz dostavila sledeću izjavu:

Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

„Znam ga od svoje 19. godine. Ne samo da sam radila na tri filma s njim, već ga smatram jednim od najboljih prijatelja. Njegova dobrota, humanost i čudan smisao za humor ga čine onim što on jeste. Ne verujem nijednog minuta u priče da je bio nasilan“.

Ostaje da se vidi kako će sud reagovati na ove izjave glumica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

#related-news_0