Vil Smit i Džejda žive u netipičnom braku: Glumac želeo da ima lični harem

Showbiz 28. mar 202211:25 > 11:26
Podeli:
Foto: Angela WEISS / AFP / Profimedia

Iako su fanovi Vila Smita oduševljeni njegovim mačo potezom sa dodele Oskara, kada je lupio šamar kolegi Krisu Roku zbog neprimerenog komentara upućenog njegovoj supruzi - brak Džejde Pinket Smit i Vila Smita daleko je od tradicionalnog.

Incident se dogodio kada je Kris Rok predstavljao najbolji dokumentarni film na dodeli Oskara, našalivši se usput na račun obrijane glave Džejde Pinket Smit tako što ju je uporedio je s izgledom Demi Mur u filmu “G.I. Jane.”

Rok je rekao da jedva čeka da vidi Pinket Smit, koja ima alopeciju, kako glumi u filmu “G.I. Jane 2”, što je navelo Smita da se popne na binu i udari Roka.

Smit se vratio na svoje mesto i rekao – „Drži ime moje žene dalje od svojih usta.“

Smit je nakon incidenta osvojio nagradu za najboljeg glumca za film „Kralj Ričard“.

Iako viralan momenat – za neke i opravdan, potez Vila Smita, sudeći prema turbulentnom i pomalo skandaloznom braku koji imaju, daleko je od tradicionalnog.

Već godinama se priča o tome kako glumac Vil Smit i njegova supruga Džejda Pinket Smit, poznata voditeljka i glumica, imaju dogovor da mogu da „švrljaju“, a ona je nedavno pričala o jednoj svojoj preljubi. I sam „Princ s Bel era“ je prošle godine otvorio dušu.

PROČITAJTE JOŠ

Glumac Vil Smit dao je poduži intervju za magazin GQ tokom 2021. godine, u kom je prvi put pričao o svom ljubavnom i bračnom životu, kao i o nekim starim žudnjama. Glumac je otkrio da je u mladosti želeo da ima mnogo žena. Istovremeno.

„Ne znam gde sam to video, ali kao tinejdžeru mi je delovalo kao sjajna ideja da imam 20 žena koje bih voleo, s kojima bih putovao i o kojima bih brinuo“, rekao je on i otkrio da je dugo želeo da deo njegovog harema budu glumica Hale Beri balerina Misti Kopland. Štaviše, priznaje da je želeo da ih pita jesu li zainteresovane za to. Kako je objasnio, radom na sebi došao je do zaključka da nema ničeg lošeg u tome što je oženjen i misli da Hale Beri izgleda dobro.

Budući da se već godinama spekuliše da Džejda Pinket Smit i on imaju otvoren brak, to se uvek nameće kao pitanje, a nakon godina izbegavanja da odgovori, glumac je rekao: „Džejda nikad nije verovala u konvencionalni brak. Imala je članove porodice koji su bili u nekonvencionalnim vezama. Tako da je odrasla drugačije nego što sam ja odrastao.“

„Postoji neprestana rasprava o tome šta je savršena veza. Veći deo naše veze ono što smo birali bila je monogamija,ali nismo razmišljali o monogamiji kao o savršenoj vezi“, rekao je i dodao da nikome ne preporučuje put kakav su Džejda i on odabrali, kao i da brak ne treba da bude zatvor.

„Iskustva iz sloboda koje smo jedno drugom dali i bezrezervna podrška, za mene je to najveća definicija ljubavi“, kaže Vil Smit.

Par je u braku od 1997. godine i ima sina Džejdana i ćerku Vilou, a Vil sa Širi Zampino ima i sina Treja.

BONUS VIDEO: Oskar haljina koja je izgledala kao džinovska alga

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar