Viktorija Bekam progovorila o skandalu starom 23 godine

Showbiz 29. dec. 202015:50
Podeli:
Foto: EPA/JULIEN WARNAND

Kada su te 1997. došle na konferenciju za medije čuvene članice ženske pop grupe Spice Girls, za kojima je u to vreme vladala neverovatna histerija širom sveta, Viktorija Bekam nije bila najbolje raspoložena. Njeni izrazi lica, hvatanje za glavu, a potom i nagli odlazak iz dvorane tada su sve zabrinuli. Sada, nakon 23 godine, bivša "spajsica" je konačno otkrila šta se krije iza ovog skandala.

Duge 23 godine prošle su od famozne konferencije za medije u Brazilu, na kojoj su se pojavile Mel B, Geri Horner, Ema Banton, Mel C i Viktorija Bekam. Ovih dana javnost je ponovno izvukla video snimak iz tog dana, kada je u centru pažnje bila upravo Viktorija.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan od korisnika Instagrama iskoristio je upravo prizor mlade Viktorije kako jedva drži oči otvorene, a potom naglo odlazi iz dvorane kako bi se našalio na svoj račun.

Uz objavu je dodao opis:

“Ovo sam ja na svakom sastanku preko Zoom-a.”

To se brzo proširilo društvenim mrežama, a došlo i do same Viktorije, te je šalu oberučke prihvatila i pojasnila šta se zapravo dogodilo tog dana.

“U moju odbranu, tog dana sam bila užasno mamurna”, napisala je 46-godišnja Britanka, dajući do znanja da ju je uspomena iz prošlosti dobro nasmejala.

Cela konferencija protekla je u vrlo dobrom raspoloženju za njene koleginice, te su u Brazilu najavile svoj novi koncert. Međutim, za Viktoriju, kojoj je luda noć očigledno naštetila, bila je to prava noćna mora. Viktorija Bekam jedva je držala oči otvorene, u jednom trenutku se uhvatila za glavu, a onda odjurila iz dvorane zbunivši novinare, ali i svoje koleginice iz benda.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar