Vidoje Ristović rekao „nije mi dobro“, izgubio svest i ubrzo umro

Podeli:
Vidoje Ristović Foto:E-Stock

Vidoje Ristović preminuo je u 44. godini, a u poslednjim trenucima svog života nalazio se u salonu za masažu.

On se osećao dobro tokom dana i nije se žalio ni na kakve tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo. Nakon što je izgovorio reči „Nije mi dobro“, odmah je izgubio svest i ubrzo preminuo, otkrio je izvor Kurira.

Iza ponoći je Hitna pomoć primila poziv ženske osobe koja je rekla da muškarac ne diše već pola sata. Kad su došli, lekari nisu ni pokušali reanimaciju, jer je Vidoje već bio mrtav.

Prema prvim pretpostavkama, sumnja se da je doživeo infarkt, koji je očigledno bio koban.

Porodica i bliski rođaci Ristovića šokirani su njegovim preranim odlaskom, a supruga Nikolina od bola nije mogla da govori, već je samo kratko potvrdila za medije da je Vidoje preminuo.

Supruga tokom jučerašnjeg dana, tvrde izvori, nije mogla da saopšti njihovoj ćerki, koja ima osam godina, šta se dogodilo jer se plašila da bi to mogla da ostavi traume i posledice po njenu psihu, dok je naslednica Ristovića iz prvog braka Matea loše vesti saznala odmah.

Ona je, navodi naš sagovornik, jako teško podnela gubitak oca, za kog je bila vezana, konstantno plače i ne može da se pomiri sa činjenicom o smrti Vidoja.

BONUS VIDEO: Govor Nikole Rokvića na Marinkovoj sahrani

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar