Aleksandra Prijović i Saša Vidić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kreator opleo po pevačici.

Saša Vidić prekinuo je uspešnu saradnju sa Aleksandrom Prijović zbog novca, piše Kurir.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako Kurir saznaje od izvora bliskom modnom kreatoru, do poslovnog razlaza između njega i pevačice je došlo zbog Aleksandrinog supruga Filipa Živojinovića, koji je smatrao da su Vidićeve usluge preskupe, pa je od njega tražio popust.

Ovaj postupak šokirao je Sašu, koji je tog trenutka odlučio da prekine kontakt i saradnju s pevačicom, kojoj je svojevremeno potpuno promenio vizuelni identitet.

„Aleksandra i Saša su uspešno sarađivali nekoliko godina, ali je do definitivnog razlaza između njih došlo zbog Filipa, koji je počeo da se pita o svim detaljima njene karijere, pa i o stajlingu. Njih dvoje su odlično funkcionisali kao tandem, on joj je radio stajlinge za medijska pojavljivanja, često ju je oblačio u odela i haljine sa svojim potpisom. Svi su je tada hvalili. Ipak, do problema je došlo kada je Filip od Saše tražio da im da popust jer je smatrao da su njegove usluge preskupe. Kada je to čuo, Vidić je poludeo. Nije očekivao to od njih. Momentalno je prekinuo kontakt s njima i stavio tačku na tu saradnju. Kada se malo ohladio, sa Aleksandrom je ostao na „ćao-ćao“ kad bi se negde sreli slučajno u gradu, ali s Filipom više nije imao kontakt, jer njega smatra glavnim krivcem za ovu situaciju“, rekao je izvor.

Foto: Vesna Lalić

I dok Aleksandra i Filip nisu komentarisali ove navode, Vidić jeste. On je istakao da on nije „mejd in Čajna“ i da kod njega nema popusta.

„Aleksandra i ja smo u dobrim odnosima. Ne čujem se s njom otkad smo prekinuli saradnju, ali smo okej. Ja sam njoj radio stajling i od nje sam napravio čudo. Sve je bilo super među nama. Međutim, onda je u tu priču došao Filip i od mene tražio popust! Ej, popust! Pa nisam im ja „mejd in Čajna“ da im dajem popust. Poznato je da ja radim samo s vrhunskim materijalima. Razlika je nebo i zemlja kako je ona izgledala kad sam je ja radio i pre toga“, rekao je Saša.

Podsetimo, pre nego što su Aleksandra i Saša počeli da sarađuju, kreator nije štedeo kritike na račun pevačice, pa je tako jednom prilikom rekao da Aleksandra nosi „cipele za lutke“, da joj je obuća lažna i „sa Bulevara“, kao i da izgleda kao da je „prošla pored kontejnera“.

„Samo želim da Aleksandra izgleda skupo, čisto. Ranije je izgledala kao da je prošla pored kontejnera, oblepljena nekim selotejpom“, izjavio je tada kreator.

BONUS VIDEO: Aleksandra Prijovic Madlenijanum

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)