Kantautorka Bojana Vunturišević sinoć je pravila društvo pevačici Sari Jo na finalnoj večeri takmičenja za pesmu za Evroviziju. Bojana, koja je autorka teksta "Muškarčina", za Nova.rs je pričala o svojoj dugogodišnjoj prijateljici Konstrakti, zašto joj je najteže da radi sa Sarom, ali je spomenula i Vranje, koje je za nju, kako kaže, grad ljubavi.

„Inspiracija za pesmu je bio svakako Cobi. On je započeo tu temu, on je kum na pesmu. Želeli smo da napravimo pesmu o tome kako izgleda srpska muškarčina. To je bila inspiracija“, rekla je Bojana Vunturišević u razgovoru za Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Na pitanje zašto pesma podseća na pesmu Niška Banja, Bojana je odgovorila: „Niška Banja je pesma napisana u devet osmina, zato vuče tako, zato vas podseća.“

Kada je reč o pisanju pesama za Sarin debi album, ali i za svoj solo prvenac – Bojana kaže da radi na tome.

„Za Saritin album nismo uradili ništa. Jer smo to ostavili za moj album, ostala mi je još pesma i po, ali mi Sara i Senidah nisu dale da završim. Za dva dana, kada ovo prođe, krećem ponovo i posvećujem se tome“, rekla je Vunturišević za Nova.rs.

Otkrila je i da joj je najteže da radi sa Sarom Jo.

„Najteže mi je da radim sa Sarom. Verujem da je i Cobiju, ona obraća pažnju na sve, ali je uvek krajnji razultat fantastičan“, rekla je Bojana.

Ceo razgovor s talentovanom kantautorkom pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Sara Jo pred nastup u polufinalu pesme Evrovizije

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar