Snežana Đurišić, Snežana Djurišić
Snežana Đurišić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pevačica Snežana Đurišić objavila je snimak na svom Instagram profilu, na kojem je sa ćerkom Majom Gvozdenović otpevala pesmu Ane Bekute, nakon čega su usledili brojni komentari da ćerka peva jačinom kao majka.

Pevačica Snežana Đurišić ponosna je na svoju ćerku Maju Gvozdenović, a pogotovo na njene vokalne sposobnosti koje je definitivno nasledila od folk zvezde.

S obzirom na to da Maja ne želi da se bavi muzikom, iako je nadarena, ona ima običaj da zapeva za svoju dušu. Čak je ni Snežana nije forsirala da krene njenim stopama, iako bi volela da upravo Maja bude njena naslednica.

Kako god bilo, ipak je najlepše kada zajedno zapevaju, pa su juče zapevale pesmu „Treba vremena“ koju izvodi Ana Bekuta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

„Evo još malo muzike. Moja ćerka i ja, uz našeg dragog prijatelja i majstora na harmonici Ivana“, napisala je Snežana u opisu snimka koji je objavila na svoj Instagram profil.

Podsetimo, folk zvezda nedavno je za Nova.rs ispričala koliko je njena ćerka nadarena za pevanje i zbog čega nije želela da se bavi tim poslom.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja sam na svoju ćerku izuzetno ponosna, na sve njene uspehe i izbore, kao i svaka majka. Sve što želim je da ona bude srećna. Na snimku je vrlo jednostavno, odmah je primećeno koliko je ona talentovana i meni je lično žao što taj talenat ne deli sa svetom, ali naravno, poštujem njene želje i izbore. Svaka majka želi da joj ćerka bude srećna, zadovoljna i uspešna. Hvala Bogu, mogu da kažem da mi je ta želja, kad je moja ćerka u pitanju, ispunjena“, rekla je Snežana.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)