Pevačice su rešile nesuglasice.

Seka Aleksić i Dragana Mirković srele su se na snimanju novogodišnjeg programa DM Sat televizije, zagrlile se i poljubile, pa nasmejane pozirale fotografima.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nisu to bile ratne sekire, mi smo se naljutile, ja sam bila tvrdoglava jer nisam kriva, a Dragana je juče to divno objasnila, kako je žena rekla, tako je bilo. Kod mene su godine učinile svoje i smatram da istina uvek izađe na površinu, ja sam presrećna što sam danas ovde. Toni me nazvao, rekla sam da ću doći, srećna sam što sam deo ovoga“, izjavila je Seka, a Dragana je dodala:

„Nama je uvek bilo zabavno i lepo kada smo se viđale, ja sam je gotivila što je luckasta. Moram da kažem, ratne sekire, pomirenja, ne ide uz ovu priču, kada se neko svađa onda je to ‘zakopavanje’. Između nas nije bilo nijedne ružne reči, to je prosto privatno. Nas su mediji zavadili, ja sam pogrešila što sam poverovala, a ona što se naljutila. To su tada pametno odradili, bilo je sa više strana.“

Dragana Mirković i Seka Aleksić se pomirile i zagrlile nakon 12 godina
Foto: Nova.rs

Dragani i Seki se pridružio i njihov kolega Radiša Trajković Đani koga su poljubile, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu sa početka teksta.

BONUS VIDEO: „Moja snajka može da bude i splavaruša, ako je dobar čovek biće dočekana kao da je sa engleskog dvora“

Komentari

Svi komentari (0)