VIDEO Objavljen snimak sa venčanja iz crkve Mate i Katrine Rimac

Showbiz 28. jul. 202115:49
Podeli:
Mate Rimac
Mate Rimac Foto:Grgo Jelavic/PIXSELL

Mate i Katarina Rimac venčali su se ovog vikenda u Livnu i javnosti su do sada bile dostupne samo fotografije sa svadbe. Sada je objavljen i snimak pruža dublji uvid u atmosferu koja se dešavala u crkvi.

Venčanje je održano na Livanjskom polju, odakle Mate i Katarina vuku korene. Mate je nosio karirano plavo odelo, dok se njegova izabranica odlučila za dugu haljinu s pufnastim rukavima.

Iako su mladenci zamolili zvanice da ne dele snimke sa svadbe na društvenim mrežama, Večernji.hr uspeo da dođe u posed nekoliko video zapisa koji prikazuju predivnu atmosferu koja je vladala u crkvi.

Podsetimo, njih dvoje su se početkom maja građanski venčali u Vili Dalmacija u Splitu.

Prisustvovalo je samo nekoliko bliskih prijatelja i kumova. Medeni mesec provešće na udaljenoj destinaciji.

Miljenik Hrvatske, inovator i preduzetnik ili Elon Musk kako ga nazivaju neki mediji, po drugi put za dva meseca potvrdio je svoju ljubav s dugogodišnjom devojkom, Katarinom Lovrić, koja mu je u maju postala supruga nakon sedam godina veze i 17 godina poznanstva.

Danima se izveštavalo o svim detaljima i pripremama, dizali su se dronovi za ekskluzivne snimke, čitaoci su iz Livna su redovno zvali u redakcije s novim informacijama.

Nije trebalo dugo da se Rimčevo venčanje proglasi, venčanjem godine.

Nakon crkvenog obreda, Rimac je svadbeno slavlje priredio na Livanjskom polju, u mestu Čaić, u okolini rodnog Livna, mesta koje Matu i Katarinu povezuju, jer oboje iz tog bosanskohercegovačkog grada vuku porodične korene, a tamo su se i upoznali.

Lokacija venčanja bila je smeštena na polju, a do iste je vodila tek jedna ulica niz koju su simpatični svadbeni putokazi vodili goste u pravom smeru.

Još od ranog jutra pred dvoranu su dolazili kamioni sa keteringom. Kasno poslepodne počeli su da pristižu i gosti, neki čak i u organizovanim autobusima. Ceo kraj slavi, a priča se kako je fešta i nastavljena i sledeći dan.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar