(VIDEO) Neda Ukraden: Istina o mom susretu s Gadafijem

Showbiz 16. jun. 202020:00 > 20:28
Podeli:
Neda Ukraden Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Neda Ukraden tokom svoje dugogodišnje karijere prošla je kroz lepe i ružne situacije, na osnovu čijeg života bi mogao da se snimi dobar film ili napiše knjiga. Upravo zbog toga, pevačica je rešila da napiše svoju autobiografiju, u kojoj će opisati životne periode od napuštanja ratnog Sarajeva 1992.godine, kao i svojim muzičkim počecima, najvećim hitovima koje su obeležile njeno ime na estradi, pa sve do danas.

Neda je u intervjuu za portal Nova.rs otkrila nove detalje vezane za knjigu, pa se dotakla i svoje posete Libiji, gde je upoznala nekadašnjeg libijskog predsednika Muamera Gadafija. Iako se spekulisalo da je pevačica imala ljubavnu romansu s njim početkom devedesetih, ona otkriva šta se zaista desilo.

“Gadafi nije bio zaljubljen u mene (smeh). Bila sam u poseti Libiji i upoznala sam ga. Bila je cela delegacija, valjda bih znala da se zaljubio (smeh). Nije mi se udvarao, ali me je zaista ispoštovao. On je bio takav patriota, mislim da se školovao u Jugoslaviji. Svakako je bilo zanimljivo i lepo iskustvo. Svi koji smo bili tamo lepo smo se predstavili, a ja sam rekla da sam pevačica iz Sarajeva. Mnogi su tamo znali da pevaju moju pesmu “Zora je” i to me je fasciniralo”, rekla je Ukradenova.

Neda Ukraden Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Sve o čemu se pevačica pričala, poslušajte u video intervjuu.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar