VIDEO Marina Tucaković: Volim da šmugnem malo, živ sam čovek

Showbiz 11. jun. 202120:37
Podeli:
Marina Tucakovic
Marina Tucaković Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Autorka najvećih srpskih hitova, Marina Tucaković, sinoć se prvi put otkako se razbolela pojavila na javnom događaju. Ona se potrudila da na promociji novog albuma Suzane Jovanović lepo izgleda, a želela je da se tako i oseća, koliko god joj je teško zbog opake bolesti s kojom se bori godinama.

Čim se smestila, poručila je aperol špricer i zapalila cigaretu jer, kako kaže, živ je čovek i ne želi da se liši ničega.

PROČITAJTE JOŠ

U razgovoru za Nova.rs Marina je ispričala kako se trenutno oseća i bori sa kancerom, a otkrila je i da je njenom suprugu Aleksandru Futi Raduloviću narušeno zdravlje.

„Volim da šmugnem malo, ne može brate, živa duša. OK se osećam kad sam sa ljudima. To je moj svet. Inače ne pijem, ali umem jedan-dva, pa kud puklo nek puklo“, rekla je Marina i dodala da nikakvu poruku nije izvukla iz svog lošeg stanja.

„Kakve poruke? Ma nema toga. Ja ne poštujem ništa. Nema tu poruke. Izašla sam malo iz kuće, lep je dan. Živa sam, u krajnjem slučaju“, rekla je čuvena autorka najvećih srpskih hitova.

Marina kaže da je Futa bio zaražen koronavirusom, te da je morala da pazi da se i ona ne zarazi jer bi to bilo kobno za nju.

Marina Tucakovic
Marina Tucaković Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

„Ma onako je, stomak ga nešto zeza. Futa isto kao i ja – kako koji dan. On im kovitis, jako zapaljena creva, ide na bioterapiju u Klinički centar jednom mesečno. Bio je u bolnici zadnjih dana, pa je dobio blaži oblik korone. Mora da se čuva, da pazi kako jede, da više odmara. Ali on čim oseti da mu je bolje, odmah akcija. Bio je kod kuće kad je bio pozitivan. On u jednoj sobi, ja u drugoj, maske na lice, i to je to“, rekla je Tucaković, koja s vremema na vreme i dalje radi.

Ceo intervju sa Marinom Tucaković pogledajte u video prilogu na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar