VIDEO Isak i Valentina: Ne znamo šta ćemo od bračnih ponuda

Showbiz 04. jul. 202120:29
Podeli:

Muzički direktor "Grand" produkcije i hitmejker, Aleksandar Milić Mili, otvorio je vrata svog studija na Dedinju ekipi Nova.rs i dao nam eksluzivno pravo da čujemo prve pesme finalista takmičenja "Zvezde Granda" Isaka Šabanovića i Valentine Kuzmanović.

Kako je prošlo nekoliko dana od finala najgledanijeg muzičkog šou programa u Srbiji i regionu, pevačima su se malo slegli utisci, pa su smogli snage da stanu pred našu kameru i ispričaju kroz šta su sve prošli i šta ih čeka u bliskoj budućnosti.

Valentina Kuzmanović, Aleksandar Milić Mili, snimanje pesama u studiju Aleksandra Milića Milija, Zvezde Granda
Valentina Kuzmanović i Aleksandar Milić Mili Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Naši sagovornici ističu da im je popularnost donela dosta pozitivnih stvari, te da još uvek nisu svesni realnosti. Doduše, kako kažu, dobijali su i razne ponude.

Valentina Kuzmanović, snimanje pesama u studiju Aleksandra Milića Milija, Zvezde Granda
Valentina Kuzmanović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Toliko mi treba vremena da se opustim i naviknem na kamere, haos. Svašta se lepo dešavalo i dešavaće se. Moram napomenuti da sam nedavno gostujući u ‘Grand Specialu’ dobila bračnu ponudu“, rekla je Valentina kroz smeh, a potom je Isak uskočio i dodao da ima raznih ponuda.

Isak Šabanović i Aleksandar Milić Mili, snimanje pesama u studiju Aleksandra Milića Milija, Zvezde Granda
Isak Šabanović i Aleksandar Milić Mili Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Iako su mnogi bili ubeđeni da će Šabanović, koji je osvojio drugo mesto u takmičenju, poneti titulu pobednika, on tvrdi da mu ni na kraj pameti nije palo da će biti prvi.

PROČITAJTE JOŠ

„Prezadovoljni smo, jedva sam sve sumirao pošto sam bio pod stresom. I šećer sam dobio. Trebalo mi je samo malo da odspavam da vidim gde sam i šta sam. Odmorili smo lepo, svi smo se družili, imali žurku, pričali između sebe i sad da radimo. Koliko god da se trudim, to se vidi. Videli ste da ne mogu da izdržim pod stresom ni pet minuta, a da se ne zaplačem ili ne zbunim…. Od te pred audicije koja je bila nikakva, Mili zovne i kaže: ‘Mislim da možeš’. Onda napraviš neki bum i čitava Jugoslavija skoči oko tebe – novinari, televizije… Nijednog trenutka nisam mislio da ću da pobedim zato što su svi oko mene to pričali. Iskreno, baš zbog toga nisam ni mislio da ću ući u finale“, rekao je Isak i prokomentarisao to što ga porede sa italijanskim pobednicima Evrovizije „Maneskin“.

Isak Šabanović, snimanje pesama u studiju Aleksandra Milića Milija, Zvezde Granda
Isak Šabanović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

„On je vratio rokenrol u Evropu, ja u ‘Zvezde Granda’, mada nisam jedini koji je izvodio rok. On se šminka, ja se ne šminkam, nemamo sličnosti“, našalio se Šabanović.

Ceo intervju sa Isakom i Valentinom pogledajte u video snimku na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar