Foto: Printscreen/Youtube

Pevačica pričala o onima kojih više nema

Pevačica Vesna Zmijanac progovorila je o svojim pokojnim kolegama i otkrila da je najbliskija bila sa Šabanom Šaulićem i Sinanom Sakićem.

PROČITAJTE JOŠ:

„Osećam kao da je Šaban još tu, kao da nemam odnos da on više nije tu… Jedino na aerodromima ga nema, jer smo se uvek sretali, pa menjamo mesta da sedimo zajedno. Zadnja dva koncerta u Sofiji smo radili Sinan, Šaban i ja… Imam odatle jednu sliku nas troje, i pre neki dan kažem Nikoliji: ‘Vidiš, samo ja sam živa'“, rekla je ona u jednoj emisiji.

„Nemam uopšte utisak da nisu tu. Nismo se mi družili, jer mi mnogo radimo i onda usput, ili letimo zajedno, ili snimamo zajedno, ili pevamo zajedno, tako da po kućama nešto nismo imali vremena… To mi malo fali… Na početku smo se družili danima. Kad kreneš sa Šaulićem negde na turneju i kad on zasedne, ko hoće da se druži sa njim i nauči nešto od pevanja, mora da bude tu, to kod njega traje sedam dana i sedam noći, što je meni i odgovaralo u to vreme. Mnogo sam naučila od njega, on je i u to vreme bio riznica, a o pevanju da ne pričam“, zaključila je Vesna.

BONUS VIDEO: Pevač Isak Šabanović o kašnjenju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)