Vesna Đogani: Đole nije klasičan Balkanac, nisam mu služavka

Showbiz 01. maj. 202019:04
Podeli:
Foto: Privatna arhiva

Pevačica Vesna Đogani sa svojom porodicom obeležava Međunarodni praznik rada u njihovom stanu, a s obzirom da za sebe kaže da je radoholičarka, prethodnih godina 1. maj provodila je uglavnom radno. Međutim, ove godine će uživati u svim blagodetima i čarima porodičnog doma.

Vesna je za Nova.rs ispričala da se danas pozabavila kućnim poslovima, ali i svakodnevnim aktivnostima, kao što su domaći zadaci koje radi sa ćerkom Laurom i sinom Adrianom, ali i pravljenju palačinki za svoje ukućane.

„Godinama unazad 1. maj sam provodila uvek radno. Poznato je da mi pevači najviše radimo kada su praznici. Velika sam radoholičarka. Ovaj 1. maj se jedino razlikuje po tome što sam ove godine po prvi put kod kuće. Po prvi put“, rekla je Vesna i dodala po čemu će pamtiti uranke iz mladosti:

„Uranke iz mladosti pamtim po druženju sa drugaricama. Anegdotama sa snimanja ili nastupa, putovanja, smehu… Smehu toliko zaraznom da nam se lica grče, a stomak zaboli. I suze obavezno krenu“, priseća se Đoganijeva.

Foto: Privatna arhiva

Pitali smo je kako izgledaju njeni dani u karantinu i šta je najviše okupira?

„U karantinu radim sve kućne poslove i ništa mi nije teško. Vreme provodim u radu, dobroj organizaciji. Imam pravila, dnevni raspored, to mi daje snagu i volju. I brže prođe vreme.“

Pevačica je za naš portal otkrila da li joj suprugo Đole pomaže oko kućnih poslova ili je ona ta koja sve sprovodi u dela i drži pod kontrolom.

Foto: Privatna arhiva

„Ja sve držim pod kontrolom. Neki put i ne držim, pustim. Bude haos. Da se svi malo izduvaju, pa onda opet stegnem. Đoksi sve pomaže, nije klasičan Balkanac. Na kraju krajeva, nisam lapma da mu stojim kao ukras u kući ili služavka. Ja sam žena, dama, mama, drugarica. Mi smo tim“, zaključila je ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar