Vesna Dedić sa „Balkanskom ulicom“ prelazi na Nova S

Showbiz 15. maj. 202013:4578 komentara
Podeli:
Foto:Pritnscreen/youtube

Vesna Dedić pridružuje se timu profesionalaca i vrhunskih novinara televizije "Nova S", gde će svojim talentom, znanjem i iskustvom doprineti stvaranju novih formata i obogaćivanju programske šeme. 

Dedićeva je nakon trideset godina saradnje, u martu ove godine, rešila da sa autorskom emisijom “Balkanskom ulicom” napusti Javni servis Srbije. RTS je tada istakao da je autorka emisije inicirala da se ugovor raskine sporazumno.

PROČITAJTE JOŠ

Kultna emisija svoju novu sezonu imaće na televiziji „Nova S“. Gledaoci televizije, ali i čitaoci portala „Nova.rs“, biće blagovremeno obavešteni o svim detaljima emitovanja.

„Balkanskom ulicom“ je portretska emisija u kojoj gosti – priznati umetnici, sportisti, novinari, advokati, lekari, govore o trenucima svog dolaska u Beograd sa železničke stanice, Balkanskom ulicom. Emisija je popularnost i kultni status stekla pre svega izborom vrhunskih sagovornika koji su stekli poverenje autorke Vesne Dedić i pristali da, neki i po prvi i jedini put, pred televizijskim kamerama ispričaju svoju životnu priču.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar