Vesna Dedić otkrila ime i detalje svog novog romana

Showbiz 05. apr. 202109:30
Podeli:
Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Voditeljka, novinarka i autorka Vesna Dedić, otkrila je ime i pojedine detalje svog novog romana, koji, kako kažem stiže u junu ove godine.

„Moj novi roman „Izgubila sam sebe “ dešava se od 1985.godine do 2021. godine u Beogradu, Atini, Pržnom, Vrnjačkoj Banji i na Divčibarama. Ljubavna priča Iskre i Vojina čeka vas početkom juna, a i pesma koja prati roman. Pesmu je napisala Jelena Trifunović, a peva je Milica Todorović“, napisala je Vesna Dedić na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Vesna je ranije u razgovoru za Nova.rs, ekskluzivno predstavila likove svoje nove knjige, ali i detalje o kojima će čitateljke i čitaoci imati prilike da uživaju već u junu.

PROČITAJTE JOŠ

“U vreme korone vreme sporije teče, pa se čini da je roman ‘Ne dam te’ objavljen ‘skoro’. Ja objavljujem romane svakog juna, ali pošto je vreme kakvo već jeste, čini se da novi stiže pre vremena. Prva asocijacija čitateljki na moje romane je plaža, i eto, nadam se da će ovaj novi, za razliku od prethodnog, zaista čitati na plažama. Mnoge čitateljke mi na ulici kažu – Nisam htela da kupim ‘Ne dam te’ jer nisam išla na more. Novi roman ‘Izgubila sam sebe’ izlazi verovatno u junu. Kažem verovatno, jer ja ga pišem, a šta nas sve može sačekati do juna, to niko ne zna. Postoji i jedan vrlo važan faktor, a to je da su ljudi osiromašeni, a kada je nemaština, prvo se odriču knjiga, koncerata, izlazaka i putovanja”, rekla je Vesna Dedić ranije o knjizi za Nova.rs.

“Glavni junaci Vojin i Iskra, imaju 19 godina u trenutku kada se zaljubljuju. Šta sve bezglavo zaljubljena devojka može da uradi, koliko da odustane od sopstvenih ambicija i vaspitanja da bi bila srećna sa onim koga voli je klasični siže, ali uz temu neverstva, to je tema u kojoj se najviše pronalaze moje čitateljke. U romanu pratimo junake koji dolaze iz različitih društvenih slojeva i jedna od teza je da onoliko ljubavi koliko smo dobili u porodici mi možemo da prenesemo na druge. Razgovarala sam u nekoliko navrata sa pratiocima sa Instagrama koji su odrasli po internatima, imali nesrećno detinjstvo, suočavali se sa ozbiljnim siromaštvom i mislim da će roman pored romantične ljubavne priče biti i istinita slika dve Srbije”, objašnjava Dedić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar