Vesić: Na dočeku Nove godine i Bregović, a biće još iznenađenja

Showbiz 25. nov. 202108:17 > 09:03
Podeli:
Goran Bregović, Goran Vesic/Foto:Facebook/Goran.Vesic.zvanicna.stranica

"U Beogradu će za doček Nove godine pevati i Goran Bregović, a biće još iznenađenja", poručuje zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

„Grad Beograd imaće ove godine najspektakularniji doček Nove 2022. godine jer ispred Doma Narodne skupštine nastupaju Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović. Iste večeri na Sava Promenadi grad Beograd u saradnji sa kompanijom Beograd na vodi organizuje koncert za one koji vole Gorana Bregovića. Na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade Rezidens, osim Bregovića, nastupiće Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi. Posetioci će prisustvovati laserskom spektaklu i vatrometu“, najavio je Vesić u objavi na Fejsbuku.

Prema njegovim rečima, Grad Beograd će narednih dana da objavi ko će da nastupi i na koncertima koje organizuje 29. i 30. decembra, a koji će biti namenjeni mlađoj populaciji.

„Narednih dana objavićemo i program Dečje Nove godine koja će biti održana na 25 lokacija u Beogradu u svih 17 beogradskih opština. Beograd pobeđuje“, zaključio je zamenik gradonačelnika.

BONUS video: Goran Vesić o dočeku Nove godine na trgu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar