Verovali ili ne: Boban Rajović iz vremena kad je imao kosu

Showbiz 21. apr. 202012:24
Podeli:
Foto:E-stock/Miloš Rafailović

Iako je poznat po svojoj uvek obrijanoj glavi, pevač Boban Rajović objavio je fotografiju iz mladosti na kojoj je još uvek sa kosom.

Pevač je na društvenoj mreži Fejsbuk pokazao pratocima kako je izgledao pre više od tri decenije. Na fotografiji koju je objavio Boban nosi čuvene tregerice, pozira sa drugovima pred izlazak u noćni provod, a njegovi fanovi posebno su obratili pažnju na frizuru.

PROČITAJTE JOŠ

– 1989. godina na Ibici u Španiji. Krenuli u provod u klub. Bez mobilnih, bez društvenih mreža, ali bilo je onog najbitnijeg. Puno ljubavi, dobrog druženja, sloge i bilo je lepo. Prošlost je pokojna i ne može se vratiti, ali imamo pravo da se vratimo na trenutke iz prošlosti. Za budućnost nam niko ne može garantovati kakva će nam biti. Na nama je da verujemo i budemo optimisti. Zato živi u sadašnjosti i iskoristi je na najbolji mogući način kakva god da je. Da bi mogao da imaš lepe uspomene iz prošlosti i da ulaziš pozitivno u budućnost. Živi sada, a ovo će proći i zvaće se „nekada“ – napisao je Rajović uz pomenutu fotografiju.

Foto: Facebook/Boban Rajović

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar