Foto: Zoran Lončarević

Kreatorka Verica Rakočević koja spada u rizičnu kategoriju zbog svoje starosne dobi, koristi društvene mreže kako bi ispoljila svoja osećanja koja joj naviru i preplavljuju je kako dani izolacije odmiču, čini se sve više i više.

Ona sa suprugom Veljkom provodi vreme u vili na Avali, dok je njena ćerka Elena Karić sa svojim sinom završila u karantinu pošto se vratila iz inostranstva u Srbiju.

„Bilo je to jednom, davno, u životu još lepom. Možda mi se činio težak tada, ali kad mislim o njemu sa ovoga mesta, želeo bih da se vrati,“, istakla je citat Meše Selimovića, a onda nastavila sa posebnom setom da se priseća nekih prošlih vremena:

„Te davne 1968. godine kao studentkinja Filosovskog fakulteta, demonstrirajući i mladačkim entuzijazmom 24 sata maštajući o nekom boljem vremenu, nisam ni slutila da je život za mene pripremio scenario kao za film. Sedim na terasi, ne rezimiram, ne podvlačim crtu nego na iznanađenje mnogih pravim buduće planove i izvlačim pouku kako je optimizam, ljubav prema svemu što nas okružuje, ljudima, prirodi, životinjama, ono što život čini neprocenjivim blagom.

PROČITAJTE JOŠ

Taj trenutak, bukvalno trenutak, od rođenja do odlaska u drugu dimenziju, bez obzira na lepe i manje lepe trenutke, sami pretvaramo svojim mislima i delima u raj ili pakao. Zato dragi moji, u ovom vremenu kada mislimo da je neizdrživo, teško, uplašeni, VERUJTE, doći će novo vreme sa više empatije, razumevanja. Ostanite kod kuće i volite svoje bližnje. Volite sve“, poručila je Rakočevićeva.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.