Veljača morala da se preseli zbog zemljotresa u Zagrebu

Podeli:
Foto: E-Stock/ Aleksandar Nalbantjan

Hrvatska glumica Jelena Veljača jedna je od onih koji su pretpreli materijalnu štetu usled nedavnog zemljotresa u Zagrebu, zbog čega se preselila kod svoje prijateljice, a s njom se preselila i njena četvorogodišnja ćerka Lena.

Nakon snažnog zemljotresa koji je 22. marta pogodio Zagreb mnogi su ostali bez svojih domova. Mnoge imaju strah da se vrate u svoj dom jer misle da je u lošem stanju ili je tako procenjeno… Između ostalih, posledice zemljotresa osetila je i hrvatska glumica Jelena Veljača, prenosi portal 24sata.hr.

PROČITAJTE JOŠ

„Ljudi, jako nam je teško, posebno epicentru Čučerje, ali i nama u centru, pokosilo je starogradnju. Još uvek se svi jako bojimo. Tek ćemo saznati koliko nas je ovo unazadilo u borbi protiv korone. Hvala vam što mislite na nas“, napisala je Jelena nakon zemljotresa uz fotografiju podrške za Zagreb iz Beograda, a sada se doselila kod bivše supruge fudbalera Boška Balabana, Ive Radić.

Foto: Printscreen/Instagram/jelka12

S Jelenom se doselila i njena četvorogodišnja ćerka Lena. Iva je objavila na svom Instagram profilu video-meme koji uključuje Veljaču i napisala:

„I za kraj dana, ovo je prijateljica iz grada koja se doselila k meni u karantinu.“

Foto: Printscreen/Instagram/jelka12

Njih su dve inače bliske prijateljice, a njihova deca se često druže.

Veljača na društvenim mrežama nije skrivala kako ju je zemljotres uznemirio. Podelila je i fotografiju iz kreveta, te pokazala kako spava s kacigom na glavi. Često objavljuje fotografije iz trenutnog karantina, a iz njenih opisa vidljivo je kako se nakon zemljotresa boji i kako je potresena.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.