Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Sinoć je završeno četvrto izdanje Belgrade Music Weeka, a kroz kapije festivala od 26. do 28. avgusta prošlo je više od 250.000 ljudi.

Tokom prethodne tri večeri na jednoj od najlepših gradskih festivalskih lokacija nastupili su Nucci i Voyage, Crni Cerak, Corona i Rimski, Gazda Paja, Zera, Indodjija, Nikolija, Relja, Devito, Teodora, IDJShow finalisti, Rasta, Cobi, Inas, Angelina i Sara Jo, koji su na savršen način zatvorili letnju festivalsku sezonu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovogodišnje izdanje festivala obeležila je vrhunska produkcija nastupa izvođača koji su zahvaljujući efektima, kostimima, vizualima, scenografijama i fantastično pripremljenim izvedbama parirali najvećim svetskim zvezdama, uz do sada neviđenu audio-vizuelnu podršku jednog od lidera u polju produkcije velikih događaja, Skymusica.

Zbirno je festivale iz Cloud platforme, Belgrade Beer Fest i Music Week tokom prethodnih deset dana posetilo više od 600.000 ljudi iz Srbije, regiona i inostranstva, što ih svrstava u najmasovnije manifestacije ne samo u Beogradu i Srbiji, nego i u regionu.

Na samom početku finalne večeri festivala, Angelina je lagano provozala publiku svojim letnjim vajbom kao stvorenim za avgustovsko veče, a odmah nakon nje fantastičnom energijom nadovezala se Sara Jo koja je čak i one fanove koji ne znaju da igraju, naterala da se pokrenu i plešu uz ritmične hitove koje niže godinama unazad! Njih dve su pred publikom izvele svoje evrovizijske pesme i dokazale zbog čega su već neko vreme na tronu i gošće brojnih festivala u regionu i šire!

Angellina Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs
Sara Jo Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Odmah po izlasku na binu, na oduševljenje svih, Coby je krenuo sa hitovima poput “Odakle sam ja”, “Leto je”, “Mami”, “Rari” i vrlo brzo ponovo pokazao zašto je na vrhu igre kad je u pitanju produkcija i nastupi uživo. Njegov jedinstven zvuk raspevao je publiku na Ušću, a njegova univerzalnost, vatra i strast prema muzici koju stvara još jednom su dovele do toga da se za njegov nastup traži karta više.

Cobi Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Rasta je svojim bombastičnim nastupom na Ušću ponudio publici više od sat vremena najjačih emocija kroz baladične pesme, ali i set najvećih bengera, a nastup koji je sam po sebi odisao posebnom energijom, kao specijalni gosti dodatno su upotpunili Coby, Corona i Zera. “1312”, “Kavali”, “Euforija”, “Hotel”, “Limun”, “Geto spot” orili su se Ušćem pred više desetina hiljada ljudi, a kiša koja je počela za vreme njegovog nastupa i trajala do zatvaranja festivalskih kapija, samo je dodatno upotpunila atmosferu. 

Rasta Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ni pljusak nije uspeo da otera posetioce, te je za kraj večeri, mladi reper Inas sproveo publiku kroz noviji zvuk koji su mlađe generacije prepoznale kao pun pogodak i dali vetar u leđa ovom izvođaču. Njegova pesma “Nyokosuzi” pobrala je najviše simpatija publike, i na nabolji mogući način zatvorila ovogodišnji Belgrade Music Week.

BONUS VIDEO: Zera na Music Week-u

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)