Veliki obrt u brakorazvodnoj parnici: Dep dobio presudu protiv Amber

Showbiz 04. avg. 202109:27 > 09:33
Podeli:
Foto: EPA-EFE/PAUL BUCK

Glumac Džoni Dep dobio je presudu u brakorazvodnoj parnici protiv bivše supruge Amber Heard.

Pročitajte još:

Nakon što su se venčali 2015. godine, samo godinu dana kasnije, 2016., Heard je podnela zahtev za razvod braka i optužila Depa za nasilje.

Dep i njegovi advokati negirali su optužbe tvrdeći da Heard pokušava da profitira finansijskom odštetom, a uskoro je postignuta nagodba od sedam milona dolara, za koju je Heard tvrdila da će je donirati Američkoj uniji građanske slobode i dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

Sada Dep pokušava da sazna da li je njegova bivša supruga ispunila dato obećanje. Njegov advokat Andre Caldecot tvrdi da je obećana donacija „proračunata i manipulativna laž“, koja je „od samog početka imala cilj uništiti Depa“.

Takođe tvrdi i da je dečja bolnica u Los Anđelesu 2019. pisala Depovom poslovnom savetniku kako bi ih obavestila da Heard nije izvršila nikakva plaćanja.

Njujorški sudija sada je delimično usvojio zahtev Depovog pravnog tima te će naterati Američku uniju za civilne slobode da objavi dokumente koji potvrđuju je li Heard ispunila deo nagodbe.

Ako se ispostavi da Heard nije donirala novac, Dep i njegov advokatski tim imaće snažan dokaz protiv nje u svoju korist.

Podsetimo, nakon što je nagodba postignuta 2016. godine, tri godine kasnije Dep je tužio britanski tabloid „The Sun“ zbog napisa da je zlostavljao suprugu, što je dovelo do suđenja 2020., koje je Dep izgubio.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar