Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, E-Stock/Caslav Vukojicic

Veliko finale festivala "Pesma za Evroviziju" održaće se večeras od 21 sat u zgradi RTS-a na Košutnjaku, gde će se od 18 izvođača odabrati predstavnik Srbije na Evroviziji u Torinu.

PROČITAJTE JOŠ

Prethodne dve polufinalne večeri obeležili su kvalitetni nastupi i kompozicije, ali i brojni skandali, radost i suze.

Javni servis odabrao je 36 kompozicija koje su izvođači predstavili u takmičenju, a u veliko finale prošli su Tijana Dapčević, Orkestar Ace Sofronijevića, Zoe Kida, Zejna, Gift, Gramofondžije, Sara Jo, Naiva, Čegi i Braća bluz, Biber, Zorja Pajić, Lift, Aca Lukas, Konstrakta, Ivona, Angelinu, Marija Mikić i Ana Stanić.

I prethodnih godina, kao i ove, kladionice su se bavile ovakvim vidom klađenja i nagađanja ko će pobediti.

Prema tim procenama, Sara Jo, Angelina, Zorja Pajić i Konstrakta imaju najveće šanse da na Evroviziji, koja će se u maju održati u italijanskom gradu Torino, predstavljaju našu državu.

Do nedavno je kvota za trijumf Sare Jo bila 1,55, a odmah nakon nje bila je Zorja, Angelina, Marija Mikić, Tijana Dapčević i Ana Stanić.

Međutim, nakon održane dve polufinalne večeri, Konstrakta se digla i takođe postala jedan od favorita.

Ako uzmemo u obzir šerove i komentare na društvenim mrežama, pomenuti ljudi takođe vode i prema tim skalama.

Doduše, tu je negde i folker Aca Lukas, čija se pesme takođe sluša, ali on je na drugi način želeo da privuče pažnju i marketing. Naime, on je u roku od nedelju dana održao dve press konferencije sa svojim producentom Sašom Mirkovićem, na koju je pozvao sve medije. Pošto nije bio glavni favorit, on je krivicu svalio na Javni servis i glavnu urednicu zabavnog programa Oliveru Kovačević, koje je okrivio da je festival namešten pa je izneo niz uvreda i laži na njihov račun.

Sve u svemu, dug je dan, a do večerašnjeg finala svašta može da se promeni.

BONUS VIDEO: Sara Jo nikad izazovnija i seksipilnija

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (2)