Večeras na Exitu poplava dobre zabave: Ko sve nastupa

Showbiz 10. jul. 202117:36
Podeli:

Treći dan Exita je verovatno najuzbudljiviji, jer je tradicionalno i najposećeniji, a s obzirom na to da su prethodne dve noći "grmele" od vrhunskih izvođača, večeras se očekuje pravi zemljotres. Festivalski program počinje u 20 sati, a najveća gužva se očekuje iza 22.

Do usijanja će dovesti superstar postava Glavne bine koju čine Robin Schulz (oko 2 sata posle ponoći), Asaf Avidan (oko 23 sata), Satori u live izdanju (pola sata posle ponoći) i Paul Van Dyk (oko 4 sata posle ponoći).

PROČITAJTE JOŠ

Pre njih zasviraće Remedy (20 sati) i grupa koja je nastupala na svakom Exitu dosad, legendarni Obojeni program (oko 21 sat).

Svega nekoliko stotina metara vazdušnom linijom dalje, mts Dance Arena sprema nešto posebno. Meduza (1 sat posle ponoći), Honey Dijon, Hot Since 82 (3 sata posle ponoći) i Boris Brejcha u završnom setu na najfamozniji svetski plesni podijum donose eklektičan miks dostojan proslave velike godišnjice dvostrukog evropskog festivalskog šampiona.

Visa Fusion bina podeliće se se na žestoku gitarsku postavu u kojoj su E-Play (oko 23 sata), Dram (oko 21 sat), Deaf Radio (oko 22 sata) i Deep Steady (u 20.20), i na trap/hip hop deo večeri sa Elonom (oko ponoći), Apollo Showcaseom (nešto posle 1 sat po ponoći) i grupom Sunshine (oko 3.30 posle ponoći).

No Sleep Novi Sad predstavlja najbolje od alternativne elektronike, kroz nastupe domaćih i internacionalnih izvođača kao što su Dejan Milićević, X-Coast, Roman Flugel i Adiel.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar