Vanja Mijatović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Poznata pevačica se udaje u oktobru za dugogodišnjeg dečka Aleksandra.

Vanja Mijatović se uskoro udaje, a za organizaciju je pronašla pomoć.

PROČITAJTE JOŠ:

Pored plana oko venčanja ona snima i spot za novu pesmu.

„Odlično teku, ima stvarno dosta posla što se organizacije tiče, ali ja imam drugaricu koja je divna i puno mi pomaže. Generalno mi nije teško jer mi je jako zabavno, ja uživam u tome da organizujem slavlja. Usput treba spremiti sve i za snimanje spota, pa mi je previše obaveza svakodnevno, ali to su slatke muke“, rekla je pevačica za „24sedam“.

Vanjinoj kumi Aleksandri Mladenović se izbor venčanice ne dopada.

„Njoj se, u suštini, ta određena ne sviđa. Sviđaju joj se neke druge i rekla mi je: ‘Ako odabereš tu, nemoj da kažeš da sam je ja birala’. Šalimo se, naravno, sviđa joj se kako to izgleda, šijem venčanicu, nisam uspela da nađem nešto što mi se dopada, tako da smo i sa tim krenuli, pripreme na sve strane“, dodala je.

Aleksandra Mladenović i Vanja Mijatović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pevačica ne krije da u planu imaju i bebu.

„Meni je bitno da me moja porodica ne pritiska ni oko čega. Nikada me nisu pitali kada ću se udati, kada ću roditi dete i tako dalje. Oni znaju da ja dobro donosim odluke i da će se desiti kada to budem htela. Beba će doći kada Bog da, to se ne planira. Nadamo se svi da će biti uskoro, to nam je želja“, iskrena je Vanja.

Osim kume Aleksandre, najavila je još gostiju sa estrade.

„Ne postoji takva osoba na estradi, da nekog ne volim specijalno niti se mešam u tuđe živote. Pozvala sam drage ljude, sa kojima se družim i kod kojih sam bila na veseljima. Nema osobe za koju sam rekla ‘Ovog ili ovu nikad ne bih pozvala na svadbu’. Nemam takav odnos, ja sam imala lepa iskustva sa kolegama, da li stariji ili mlađi ili moja generacija, nemam crnu listu. Tako je za sada, ja ne volim da sam u svađi, ako baš mora, mora, ali nema nikog“, zaključila je Vanja za pomenuti medij.

BONUS VIDEO: Vanja Mijatović o karijeri i vereniku

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)