Foto: Burt Harris / Zuma Press / Profimedia

Pre skoro tri meseca čuveni NBA igrač Kobi Brajant i njegova trinaestogodišnja ćerka Đijana nastradali su kada se srušio helikopter.

Kobi je iza sebe ostavio suprugu Vanesu i tri ćerke od kojih je najmlađa u momentu nesreće imala svega 6 meseci.

Vanesa je sa njihovim ćerkama ove godine obeležila prvi Uskrs bez Kobija i Đijane u karantinu u njihovom porodičnom domu, a jutro nakon praznika objavila je uspomenu na preminulog supruga.

PROČITAJTE JOŠ

„Moj suprug je naporno radio i razbijao se od posla punih 20 godina. Dao je sve od sebe. Jedino što je želeo jeste da provodi vreme sa svojim ćerkama i sa mnom do kraja života. Želeo je da bude tu za sva njihova postignuća i specijalne momente u životu. Uspeo je da uživa samo tri godine i devet meseci od kako se povukao iz košarke“, napisala je Vanesa uz košarkašev video iz 2016. godine, kada se on povukao sa terena.

Foto: Printscreen/Instagram/

„Imali smo u tom momentu još dve ćerke, a Kobi je osvojio Oskara, otvorio medijsku kompaniju “Granity studio”, postao je po peti put najprodavaniji autor i najbolji trener Đijaninog košarkaškog kluba. Ona je tako vredno radila i davala je sve od sebe sedam dana u nedelji, baš kao i njen otac. Volela bih da mogu da vratim vreme, da se vratim do tog jutra, svakog dana… Volela bih da su imali jednu od običnih utakmica u kraju. Život zaista nije fer… Ovo je sve tako besmisleno“, napisala je Brajant.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

#related-news_1