Valentina Kuzmanović: Teško mi je kad pišu da sam seljanka i da pričam kao Rada

Showbiz 16. okt. 202110:49 > 10:59
Podeli:
Rada Manojlović i Valentina Kuzmanović
Rada Manojlović i Valentina Kuzmanović Foto: Filip Krainčanić/Nemanja Jovanović/Nova.rs

Finalistkinja prošlogodišnje sezone Zvezde Granda, Valentina Kuzmanović često ističe da je ponosna na to što je rođena na selu, ali da ne voli da čita komentare u kojima je upravo zbog toga pojedinci vređaju.

Pročitajte još:

Valentina je odrasla je i živi u jednom selu nadomak Kruševca, za koje smatra da je najlepše mesto na svetu, a iako usled obaveza dosta vremena provodi u Beogardu, svom rodnom mestu se uvek rado vraća.

„Kada dođem iz Beogarada u svoje selo ja kažem: „Hvala Bogu, stigla sam“. Nisam navikla na gužvu u gradu, ali polako se navikavam“, rekla je Valentina u „Grand Magazinu“.

Ne krije da je kao najmlađe dete u porodici bila razmažena, pa su tako štedeli i raznih poslova koje život na selu podrazumeva.

„Imam dve starije sestre koje su više radile, a mene su malo poštedele. Pomagala sam nekad, ali bila sam malo razmažena pa su sestre više radile“, rekla je Kuzmanovićeva i dodala kako se ne stidi svog porekla, ali da je određeni komentari javnosti pogađaju.

„Ja se ne stidim svog sela, ali ne volim da čitam komentare gde pišu da sam seljanka, da pričam kao Rada Manojlović“, priznala je ona.

BONUS VIDEO: Isak Šabanović i Valentina Kuzmanović: Pesme pravimo po našoj etiketi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar