Goca Tržan Foto: Promo/YouBox

Pop pevačica Goca Tržan održaće online koncert večeras u 21 sat na popularnoj YOUBOX muzičkoj platformi.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što su pre skoro godinu dana gledaoci imali prilike da uživaju u njenom nastupu sa bendom Tap 011, ovog puta odlučila je da obraduje sve fanove i solističkim koncertom na YOUBOXU.

„U utorak naspite sebi čašu vina, uđite na YOUBOX aplikaciju i uživajte sa mnom u muzici. Nedostajete mi puno, pa sam srećna što možemo da se družimo ovako. Čućete Dostanu, Čujem da za mene pitaš, Po mome srcu hodaj, sve one pesme koje su obeležile moju karijeru. Nešto ću vam ostati i dužna, za sledeći put.“

Pored svojih najvećih hitova, Goca Tržan izvešće i pesme koje YOUBOX gledaoci budu tražili tokom live koncerta. Ono što publika može da očekuje jeste veče ispunjenom dobrom muzikom, pozitivnom energijom i odličnom atmosferom. Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa preko 400.000 registrovanih korisnika.

Goca Tržan Foto: Promo/YouBox

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar