Evrovizija, Srbija, Hurricane, Uraganke
Foto: EPA-EFE/ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Predstavnice Srbije na 65. Pesmi Evrovizije direktno prošle u finale, a prolazak u dalje takmičenje proslavile su uz hladan šampanjac koji im je iz Beograda poslao Nenad Knežević Knez.

Članice grupe „Hurricane“ plasirale su se direktno u finale 65. Pesme Evrovizije, koje će se održati u subotu u Roterdamu.

Nakon proglašenja, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić sve vreme su mahale srpskim zastavama, skakale i vikale „Idemo dalje, Srbija“.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Čim se malo slegla situacija i utisci, srpske predstavnice otvorile su Ksenijin omiljeni šampanjac, koji je njen otac i pevač Nenad Knežević Knez juče poslao iz Beograda po jednom prijatelju.

Podsetimo, Nenad Knežević Knez danas je u razgovoru za Nova.rs ispričao da nikako nije uspeo da ode u Roterdam, ali je svim srcem bio uz ćerku i njene koleginice.

PROČITAJTE JOŠ

„Svakodnevno sam sa devojkama na vezi po nekoliko puta i pratim apsolutno svaki korak. Žao mi je što nisam s njima. Čak sam razmišljao da ih iznenadim sa mojom Tatjanom. Imao sam u planu da odemo tamo da Ksenija, Sanja i Ivana ne znaju i samo da im banemo. Međutim, situacija je prekomplikovana. Potrebno je pozivno pismo od Evrosonga i posebne akreditacije. Pokušavao sam na razne načine da dobijem dokumentaciju, ali nažalost, nisam uspeo. Čak smo kupili i avionske karte koje smo morali da anuliramo jer je veoma komplikovano ući u Holandiju“, rekao je Knez i dodao:

„Jedan dečko radi kao kuvar u Roterdamu i onda sam uspeo nekako da preko njega pošaljem. On im je odneo šampanjac koji se danas hladi i, ako Bog da, večeras kad pobede da ga otvore i popiju“, ispričao je Knežević za naš portal.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare