Mina Kostić Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Slučajno su se upoznali.

Pevačica Mina Kostić nedavno je otkrila da uživa u ljubavi sa Nikolom Srećkovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je 15 godina mlađi od nje, oboje uživaju u ljubavi, koja se spontano dogodila. Pevačica je sada otkrila i da li planira da se ponovo uda.

„Ja to ne znam, sve je u Božijim rukama. To se sve desilo spontano, radila sam emisiju, šetala sam sa Anastasijom i kucama, on sa svojm kucama, on je pomazio kuce, on je rekao da njegova sestra voli da sluša moje pesme. On mi je posle pisao na Instagramu, ja sam mu odgovorila tek posle dve nedelje, a kad sam videla ko je, dala sam mu broj telefona i počeli smo zajedno da šetamo. Onda smo otišli da gledamo Svetu Petku“, rekla je pevačica.

Otkrila je šta joj se kod njega dopalo, ali i kako je reagovala njena porodica.

„Volim da je neko ko je mlad takav, dobar, pošten, da voli svim srcem, za mesec i po dana, kao da smo zajedno godinu dana. Anastasija je srećna, upoznao je i Igora, ništa nije komentarisao, upoznala sam i njegovu porodicu, za sada je dobro. Nisam htela da pričam o svom životu i digla sam ruke od toga, ali on je bio uporan, a ja sam onda rekla možda je to to“, ispričala je pevačica u emisiji „Premijera – vikend specijal“.

Onda je i Nikola otkrio kakvi su mu planovi.

„Daćemo prostora i vremena pa kako Bog odluči, sve je u Božijim rukama. Za sad nam je lepo, u svemu smo zajedno, prija mi, ja prijam njoj, za sad je super“, rekao je on.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koje obožavamo već decenijama

Komentari

Svi komentari (0)