Vjera Mujovic
Vjera Mujović Foto:TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Crkveno venčanje upriličeno je u Sabornoj crkvi u Beogradu, a molitve su čitane na srpskom i na engleskom.

Glumica Vjera Mujović publici je poznata po ulogama u serijama „Moj rođak sa sela“, „Selo gori, a baba se češlja“, „Tajkun“, „Crveni mesec“ i mnogim drugim.

Pažnju je odmah privukla i nesvakidašnjom lepotom, a malo je poznato da je u srećnom braku već osam godina.

PROČITAJTE JOŠ:

Njen suprug je nemački lekar Štefan Prajs, a upoznali su se na letu za Ulan Bator.

Verili su se u Palermu, a građansko venčanje je simbolično održano u avionu, nakon godinu dana poznanstva.

S druge strane crkveno venčanje upriličeno je u Sabornoj crkvi u Beogradu, a molitve su čitane i na srpskom i na engleskom jeziku.

View this post on Instagram

A post shared by Vjera Mujovic (@vjerarte)

„Pošto je Štefan polu-Nemac, polu-Škotlanđanin protestantske, anglikanske veroispovesti nije bilo problema da se venčamo u pravoslavnoj crkvi. Odlučili smo se za Sabornu, a vrlo interesantno je da je pored naša dva popa prisustvovao i sveštenik iz Sremskih Karlovaca koji je obred obavio na nemačkom. Štefan je po svojoj tradiciji nosio kilt, ja belu haljinu dizajnera Igora Todorovića, dok mi je lice prekrivao veo od španske čipke, koju mi je poklonila kumina baka.“

Njihov brak je relaciji Nemačka-Beograd, a kako je u razgovoru za magazin „Ona“ kazala, „avion im je asistent u bračnom životu“.

Glumica je takođe istakla, da se njen brak zasniva na bezuslovnoj ljubavi, kao i da posebno ceni što Štefu nikada ništa nije tešku da uradi za nju.

View this post on Instagram

A post shared by Vjera Mujovic (@vjerarte)

„Ako ljubavi nema, onda je to neka računica, što mene ne zanima. Hoću da volim, da razumem i da budem uz tog čoveka, naročito u trenucima dok me nervira, kad je tvrdoglav ili radi nešto što mi se ne dopada. Lako je biti zadovoljan i voleti kad je sve onako kako ste zamislili, dok vas slušaju, dobijate poklone i avionske karte, ležite na plaži i brčkate se. Mene zanima onaj osećaj sigurnosti koji podrazumeva da će neko biti pored mene i kada budem prastara, ružna, a možda i debela. Štefan me osvaja svojom posvećenošću, nesebičnošću, podrškom i ludostima prema meni, dobrotom, dobročinstvima i duhovitošću prema drugima. Ništa mu i nikad nije teško. Nije mu problem da uđe u kola ili u avion samo da bismo se videli na nekoliko sati. Tako me je svojevremeno iznenadio u Cirihu na putu za Južnu Afriku. Trebalo je da čekamo pet sati na aerodromu, a on je došao da me vidi i odvede na ručak“, rekla je ona, prenosi Story.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu